www.oshab.se

Logga Öshab.se

Stubbfräsning i Katrineholm – Din lokala expert på stubbfräsning

Välkommen till ÖSHAB (Öbergs Skog och Handel AB) – din lokala expert på stubbfräsning i Katrineholm och hela Sörmland. Vi är ett familjeägt företag med lång erfarenhet och expertis inom skogsbruk och stubbfräsning. Utöver stubbfräsning erbjuder vi även tjänster som trädfällning och vedförsäljning i Katrineholm.

Offertförfrågan

Stubbfräsning i Katrineholm och närliggande områden

ÖSHAB erbjuder professionell och effektiv stubbfräsningstjänst för dig i Katrineholm och omgivande områden, inklusive:

 • Valla
 • Forssjö
 • Bie
 • Baggetorp
 • Sköldinge
 • Björkvik
 • Strångsjö
 • Julita

Vi är stolta över att serva hela Sörmland och ser fram emot att hjälpa dig med din stubbfräsning.

Varför välja ÖSHAB för stubbfräsning i Katrineholm?

När du anlitar ÖSHAB för dina stubbfräsningsbehov i Katrineholm och närliggande områden, får du följande fördelar:

 1. Erfarenhet och expertis: Vi har lång erfarenhet och expertis inom skogsbruk och stubbfräsning, vilket innebär att du kan lita på att vi utför arbetet på bästa möjliga sätt.
 2. Snabb och effektiv service: Vi strävar efter att erbjuda snabb och effektiv service, så att du snart kan njuta av en tomt utan oönskade stubbar och rötter.
 3. Miljövänlig och skonsam mot omgivningen: Vi använder metoder som är skonsamma mot både din tomt och miljön, så att du kan känna dig trygg med att vi tar hand om din egendom på bästa sätt.
 4. Lokalt företag i Katrineholm: Som ett lokalt företag i Katrineholm är vi stolta över att erbjuda högkvalitativa tjänster till våra grannar och bidra till det lokala samhället.

Stubbfräsningstjänster

ÖSHAB erbjuder en rad stubbfräsningstjänster för att passa alla dina behov. Vi kan hjälpa dig med:

 • Fräsning av stubbar: Vi tar bort oönskade stubbar från din tomt, vilket ger dig mer yta att använda för trädgårdsarbete eller andra ändamål.
 • Borttagning av rötter: Vi fräser bort rötter som kan skapa problem för dränering, plattläggning eller annat arbete du vill utföra på din tomt.
 • Borttagning av häckar, stora som små: Vi kan även ta bort häckar, oavsett storlek, vilket ger dig möjlighet att förnya din trädgård eller göra plats för nya projekt.

Bandit 2550XP 4×4 – En kraftfull och smidig stubbfräs

För att erbjuda bästa möjliga service använder vi oss av Bandit 2550XP 4×4, en kraftfull och smidig stubbfräs som är perfekt för arbetet. Den har följande egenskaper:

Fyrhjulsdrift och dubbelmontage:
Detta gör att den klarar av slänter och oländig terräng utan problem, vilket innebär att vi kan ta oss an även de mest utmanande uppdragen.

Smal och smidig:
Bandit 2550XP 4×4 är designad för att vara smidig och enkel att manövrera, vilket gör att vi kan komma åt även de mest svåråtkomliga områdena på din tomt.

Kontakta oss

Om du är intresserad av att anlita ÖSHAB för stubbfräsning i Katrineholm och närliggande områden, tveka inte att kontakta oss. Vi erbjuder följande kontaktalternativ:

 • Tel: 070-581 65 87 
 • E-post: info@oshab.se
 • Via vårt kontaktformulär på vår webbplats

Svaret på denna fråga varierar beroende på storleken och antalet stubbar som behöver fräsas bort, samt omgivande förhållanden. Generellt sett kan vi fräsa bort en medelstor stubbe på någon timme. Kontakta oss för en mer exakt tidsuppskattning för ditt specifika projekt.

Kostnaden för stubbfräsning varierar beroende på faktorer som antal stubbar, storlek på stubbarna och tillgänglighet. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och uppskattar gärna en offert för ditt specifika projekt. Kontakta oss för mer information.

Vi kan vanligtvis fräsa bort en stubbe upp till 30-40 centimeter under markytan. Detta är tillräckligt för att förhindra att stubben växer tillbaka och skapa en jämn yta för att plantera nytt eller lägga plattor.

Efter att stubben är fräst bort kommer det att finnas en mängd träspån kvar på platsen. Vi kan, om du önskar, ta bort spånet för dig, eller så kan du använda det som trädbädd eller kompostmaterial.

Det är inte nödvändigt för dig att vara hemma under själva stubbfräsningen, men det kan vara bra att vara tillgänglig för att diskutera eventuella frågor eller för att gå igenom arbetet när det är klart.

ÖSHAB - Din professionella partner för snabb och effektiv stubbfräsning i Katrineholm