www.oshab.se

Logga Öshab.se

Stubbfräsning i Nyköping - Professionell och effektiv service

Välkommen till ÖSHAB (Öbergs Skog och Handel AB), ditt förstahandsval för stubbfräsning i Nyköping och hela Sörmland. Vi är ett professionellt företag som erbjuder tjänster inom stubbfräsning, trädfällning och vedförsäljning i Nyköping.

Med vår långa erfarenhet och expertis kan vi garantera att vi hanterar alla projekt med precision och kvalitet.

Offertförfrågan

Anlita Öshab för din stubbfräsning i Nyköping

Stubbfräsning är processen att ta bort stubbar, rötter och häckar efter att ett träd eller en häck har tagits bort. Vi på ÖSHAB erbjuder stubbfräsning i Nyköping och närliggande områden, såsom Vrena,Stigtomta, Bettna,Jönåker,Ålberga och Oppeby, för att säkerställa att våra kunder får en snabb och effektiv service.

Vår process för stubbfräsning

Stubbfräsning är en effektiv metod för att avlägsna träd- och buskstubbar från din mark. Här är en förenklad översikt över processen i fyra steg:

Steg 1: Bedömning och förberedelse
Vi inspekterar arbetsområdet och bedömer stubbens storlek, trädarten och eventuella hinder. Vi förbereder också området genom att flytta föremål, rensa skräp och vidta försiktighetsåtgärder för att skydda närliggande växter eller byggnader.

Steg 2: Positionering av stubbfräs
Vi kör in stubbfräsen på platsen och ställer in den så att den är korrekt positionerad över stubben. Vår smidiga och kraftfulla Bandit 2550XP 4×4 gör det enkelt att nå även svåråtkomliga områden.

Steg 3: Utförande
Vi startar stubbfräsen och låter den gradvis mala ner stubben och rötterna till en viss djup under marknivå. Träflisorna som genereras under processen kan användas som täckbark eller kompostmaterial.

Steg 4: Rengöring och återställning om kunden önskar det.
Efter att stubben har frästs bort, samlar vi ihop och bortforslar träflisorna från området. Vi fyller sedan hålet med jord och komprimerar det för att återställa området så att det är redo för plantering eller annan användning.

Varför välja ÖSHAB för stubbfräsning i Nyköping

När det gäller stubbfräsning i Nyköping är ÖSHAB det självklara valet tack vare vår långa erfarenhet och expertis inom branschen. Vi är kända för att leverera högkvalitativa och effektiva tjänster, och vi strävar efter att överträffa våra kunders förväntningar.

  • Erfarenhet och expertis: Med många år i branschen har vi den kunskap och erfarenhet som krävs för att erbjuda en högkvalitativ stubbfräsningstjänst.
  • Miljövänliga metoder: Vi använder oss av miljövänliga metoder och utrustning för att minimera påverkan på miljön.
  • Kvalitetssäkring: Vi är engagerade i att erbjuda våra kunder en högkvalitativ service och vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra processer och metoder.

Vår utrustning: Kraftfull och smidig Bandit 2550XP 4×4

För att utföra våra stubbfräsningsprojekt använder vi oss av en Bandit 2550XP 4×4, en kraftfull och smidig maskin som är både fyrhjulsdriven och utrustad med dubbelmontage. Detta gör att den enkelt klarar av att arbeta i slänter och oländig terräng, samtidigt som den är smal och smidig nog att komma åt på trånga platser. Bandit 2550XP 4×4 är känd för sin höga prestanda, vilket innebär att vi kan erbjuda våra kunder en snabb och effektiv service.

Kontakta oss: Boka stubbfräsning i Nyköping eller begär en offert

För att kontakta oss och boka en tjänst eller begära en offert, använd följande kontaktinformation:

Telefonnummer: 070-581 65 87
E-postadress: info@oshab.se
Via vårt kontaktformulär

Med vår erfarenhet, expertis och engagemang för kvalitet kan du vara säker på att vi hanterar ditt projekt med omsorg och professionalism. Kontakta oss idag för mer information eller en offert, och låt oss hjälpa dig att skapa en säker och attraktiv utemiljö fri från stubbar.

Ja, Öshab erbjuder stubbfräsningstjänster inte bara i Nyköping, utan även i närliggande områden och hela Sörmland. Kontakta oss för att diskutera ditt specifika projekt och för att få en offert.

Efter att stubben har frästs bort, kan träflisorna antingen lämnas kvar på platsen för att användas som täckbark eller kompostmaterial, eller tas bort och köras bort av oss, beroende på dina önskemål.

Stubbfräsning anses vara en miljövänlig metod eftersom den inte kräver användning av kemikalier eller stora mängder bränsle. Dessutom omvandlas stubben till träflisor som kan användas som naturligt täckmaterial eller komposteras för att främja en hälsosam jord.

Tiden det tar att fräsa bort en stubbe varierar beroende på faktorer som stubbens storlek, trädarten och arbetsområdets förhållanden. Efter att ha bedömt ditt projekt kan vi ge dig en uppskattning av hur lång tid det kan ta att slutföra stubbfräsningen.

Du behöver inte nödvändigtvis vara hemma under själva stubbfräsningen, men det är viktigt att vi har tillgång till arbetsområdet och att alla nödvändiga förberedelser har gjorts innan vi påbörjar arbetet. Vi rekommenderar att du är tillgänglig för att kommunicera med vårt team, antingen personligen eller via telefon, om det skulle uppstå några frågor under processen.

ÖSHAB – Stubbfräsning i Nyköping med precision, kvalitet och omtanke!