www.oshab.se

Logga Öshab.se

Professionell Stubbfräsning i Vingåker - Öshab

Varmt välkommen till Öshab, där vi tillhandahåller en mängd olika tjänster för att bistå dig med allt från stubbfräsning i Vingåker till trädfällning och vedförsäljning i Vingåker. Genom att prioritera både kundtillfredsställelse och högkvalitativa resultat står vi redo att stödja dig i dina projekt.

Offertförfrågan

Stubbfräsning i Vingåker med Öshab

Stubbfräsning är en effektiv och säker metod för att ta bort stubbar, rötter och häckar från din fastighet. Vår kraftfulla och smidiga Bandit 2550XP 4×4 gör jobbet snabbt och enkelt. Den här maskinen är utrustad med fyrhjulsdrift och dubbelmontage, vilket gör den idealisk för att hantera slänter och oländig terräng. Samtidigt är den smal nog för att komma åt på trånga ställen.

Fördelar med att använda Bandit 2550XP 4×4 för stubbfräsning:

 1. Kraftfull motor som snabbt och effektivt fräser bort stubbar, rötter och häckar
 2. Fyrhjulsdrift och dubbelmontage för att enkelt hantera slänter och oländig terräng
 3. Smidig och smal design som gör det möjligt att komma åt trånga utrymmen

Områden som Öshab servar

Öshab erbjuder stubbfräsning i Vingåker och närliggande områden. Vi täcker ett brett spektrum av platser för att hjälpa så många kunder som möjligt:

 • Vingåker
 • Östra Vingåker
 • Vannala
 • Högsjö
 • Baggetorp
 • Viala
 • Marmorbyn
 • Byle
 • Österåker
 • Läppe

Fördelar med att välja Öshab för dina stubbfräsningstjänster

När du väljer Öshab för dina stubbfräsningstjänster får du följande fördelar:

 1. Erfarenhet och kunskap: Vi har lång erfarenhet inom branschen och har kunskapen som krävs för att ge dig bästa möjliga service.
 2. Effektiv och noggrann service: Vår personal är utbildad för att arbeta effektivt och noggrant, vilket innebär att du kan lita på att jobbet blir korrekt utfört.
 3. Snabb respons och tillgänglighet: Vi vet att dina projekt är viktiga och strävar efter att vara så tillgängliga som möjligt för att hjälpa dig när du behöver det.

Så går en stubbfräsning till

Kort översikt om vår process för stubbfräsning i Vingåker.

Steg 1: Förberedelse och planering

Innan stubbfräsningen påbörjas i Vingåker är det viktigt att förbereda området och planera arbetet. Det innebär att markera eventuella underjordiska ledningar eller rör, rensa bort skräp och lösa föremål runt stubben samt att säkerställa att det finns tillräckligt med utrymme för maskinen att arbeta på.

Steg 2: Ställ in stubbfräsen

När området är förberett, ställs stubbfräsen, Bandit 2550XP 4×4, upp vid stubbens bas. Maskinen justeras så att den är i rätt position för att säkerställa en effektiv och jämn fräsning av stubben.

Steg 3: Fräsning av stubben

Stubbfräsen startas och skärbladen sänks ner i stubben. Maskinen flyttas fram och tillbaka över stubben, gradvis fräsande ner den till önskat djup. Processen fortsätter tills hela stubben och de största rötterna är bortfrästa och området är jämnt.

Steg 4: Rengöring och återställning av området om kunden önskar det

Efter att stubben och rötterna har frästs bort samlas det resulterande fliset upp och transporteras bort, om så önskas. Området kan sedan fyllas med jord, gräs eller annat material för att återställa platsen och åstadkomma en slät och jämn yta.

Kontaktinformation

Om du är intresserad av att anlita Öshab för stubbfräsning i Vingåker eller någon av våra andra tjänster, kontakta oss på följande sätt:

Telefonnummer: 070-581 65 87
E-postadress: info@oshab.se
Via vårt kontaktformulär

Tveka inte att kontakta Öshab för en offert eller mer information om våra tjänster. Vårt team av erfarna och kunniga proffs är redo att hjälpa dig med dina stubbfräsning, trädfällning och vedförsäljning behov. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt projekt och göra din fastighet fri från oönskade stubbar och rötter.

Tiden det tar att fräsa bort en stubbe varierar beroende på stubbens storlek, träslag och jordmån. I de flesta fall kan en mindre stubbe fräsas bort på mindre än en timme, medan större stubbar kan ta flera timmar.

Kostnaden för stubbfräsning varierar beroende på flera faktorer, såsom stubbens storlek, avståndet till arbetsplatsen och eventuella ytterligare arbetsuppgifter som krävs. Det är bäst att kontakta oss direkt för en offert som är skräddarsydd för dina specifika behov.

Vi erbjuder vår tjänst av  stubbfräsning i Vingåker och närliggande områden, inklusive Östra Vingåker, Baggetorp, Sköldinge, Katrineholm och hela Sörmland.

Det finns flera metoder för att ta bort en stubbe på egen hand, såsom att gräva ut den, använda en stubbfräs eller använda kemikalier för att bryta ner träet. Det är dock viktigt att notera att dessa metoder kan vara tidskrävande, arbetsintensiva och potentiellt farliga.  Att anlita ett professionellt företag för att utföra jobbet, är oftast det mest effektiva och säkra alternativet.

Det är möjligt att hyra en stubbfräs och göra jobbet själv, men det finns flera faktorer att överväga. Du behöver kunskap om hur man använder maskinen på ett säkert och effektivt sätt, samt tillgång till rätt skyddsutrustning.

Stubbfräsning i Vingåker – Enklare, Snabbare och Bättre med Öshab