www.oshab.se

Logga Öshab.se

Vedförsäljning

För dig som vill köpa närproducerad ved av hög kvalitè och som är kapad med solel från våra egna solceller, vi använder endast biologisk rapsolja till vedmaskinen för smörjning av sågkedjan. Då kan du göra det hos oss på Öbergs Skog & Handel AB. Vi erbjuder både björkved och blandved.

Det finns många fördelar med att elda med ved och en av dom fördelarna är att trä är en förnybar resurs som är billigt och som man kan värma upp sitt hushåll med. En annan fördel med att elda med ved är också att det är mysigt och man kan ta med sig veden om man t,ex ska elda utomhus.

Köpa björkved

För dig som vill tända en brasa i den öppna spisen, kakelugnen ,kaminen eller som vill elda med ett träslag som har ett högre värmevärde så är björkved ett bra alternativ. Björken är ett kompakt träslag som ger ifrån sig ett ett högt värmevärde.

Fördelen med att elda med björk är att den minskar risken för att gnistor och glöd sprätter ut tillskillnad från gran. Detta gör att björk är ett bra val när man ska elda i öppna spisar.

Köpa björkved

För dig som vill tända en brasa i den öppna spisen eller som vill elda med ett träslag som har ett högre värmevärde så är björkved ett bra alternativ. Björken är ett kompakt träslag som brinner långsammare och ger ifrån sig ett ett högt värmevärde.

Fördelen med att elda med björk är att den minskar risken för att gnistor och glöd hoppar ut tillskillnad från barrträd. Detta gör att björk är ett bra val när man ska elda i öppna spisar.

En annan fördel med att elda med björk är att det inte behövs så mycket björkved för att få en bra värmande effekt. Det gör det möjligt för dig att elda i mindre kaminer o.s.v och samtidigt få en högt värmevärde som värmer.

Köpa blandved

För dig som eldar i en kamin, vedspis, murspis eller kakelugn så kan blandved vara det rätta för dig. Med blandveden så kan du köpa ved till ett lägre pris som gör att du kan värma upp din bostad till en låg kostnad.

Fördelen med att använda blandved när du använder dig utav en kamin, murspis, vedspis eller en kakelugn är att dom är förslutna. Idag så finns det kaminer av olika slag som är täta och har gnistskydd installerat.

Så om du vill köpa blandved till ett bra pris så kontakta oss på Öbergs Skog & Handel AB här nedan i kontaktformuläret eller ring oss direkt på Tel: 070-5816587 så hjälper vi dig.

Köpa blandved

Blandved är bra om du vill ha ved med lite olika värmevärden tillexempel när man eldar i köks och vedpannor. Blandveden kan du också köpa till ett lägre pris.

Leverans av ved

Vid köp av ved så kan vi erbjuda utkörning av veden med en smidig bilsläpkärra som rymmer upp till 8 m3s / vända eller traktor med tippkärra som rymmer upp till 16 m3s / vända, vårt verksamhets område är i en radie om 65 km runt Katrineholm med bil och 40 km med traktor.


Om du vill köpa ved men bor utanför det område vi är verksamma i så är du varmt välkommen att hämta din beställning hos oss på adressen: Hulta Andregården, 641 94 Katrineholm

Vid frågor om köp av ved eller leverans så kan ni kontakta oss via vår mail info@oshab.se eller ringa till oss på 070-581 65 87.

Här hittar du oss:

Vill du köpa ved? Kontakta oss via kontaktformuläret nedan eller ring oss på 070-581 65 87 så hjälper vi dig. Förboka gärna er ved redan nu för garanterad tillgång.

Vedbeställning/Offert/Beställning