www.oshab.se

Logga Öshab.se

ÖSHAB - Din lokala expert på stubbfräsning i Flen

Välkommen till ÖSHAB (Öbergs Skog och Handel AB), din lokala expert inom stubbfräsning, trädfällning och vedförsäljning i Flen. Våra områden där vi utför stubbfräsning är i Flen och hela Sörmland.

Här kan du läsa mer om vår tjänst stubbfräsning i Flen och vad vi kan erbjuda dig som vill ha hjälp med stubbfräsning av stubbar eller andra rotsystem som du vill avlägsna.

Offertförfrågan

Varför välja ÖSHAB för stubbfräsning i Flen?

När det gäller att ta bort stubbar och rötter från din trädgård eller fastighet, är det viktigt att välja en pålitlig och erfaren leverantör. Här är några anledningar till varför du bör överväga ÖSHAB för dina stubbfräsningsbehov:

 • Erfarenhet och kunnande: Med vår långa erfarenhet inom branschen och gedigna kunnande, kan vi garantera en professionell och säker tjänst.
 • Lokal närvaro: Som ett lokalt företag i Flen känner vi till området väl och kan erbjuda snabb och personlig service.
 • Högkvalitativ utrustning: Vi använder den kraftfulla och smidiga Bandit 2550XP 4×4 för alla våra stubbfräsningsprojekt, vilket säkerställer bästa möjliga resultat.

Stubbfräsningstjänster för alla typer av stubbar och rötter

Vi på ÖSHAB är stolta över att kunna erbjuda stubbfräsning för alla typer av stubbar, rötter och häckar. Oavsett om du har en liten stubbe i trädgården eller flera stora rötter på din fastighet, kan vi hjälpa dig att bli av med dem på ett säkert och effektivt sätt. Här är några exempel på vad vi kan hantera:

 • Stora och små stubbar
 • Rötter från träd och buskar
 • Häckar som behöver tas bort

Områden som ÖSHAB betjänar

Vi på ÖSHAB är stolta över att betjäna Flen och dess omgivningar. Vårt primära fokus ligger på att erbjuda kvalitativa tjänster inom stubbfräsning i Flen, men vi betjänar även hela Sörmland. Några av de närliggande områdena vi servar inkluderar:

 • Malmköping
 • Hälleforsnäs
 • Bettna
 • Mellösa
 • Skebokvarn
 • Sparreholm
 • Stjärnhov

Vår enkla process av stubbfräsning

Stubbfräsning är en process som används för att ta bort stubbar och rötter från trädgården eller fastigheten. Här är en enkel översikt över stubbfräsningsprocessen i fyra steg:

Steg 1: Utvärdering och planering

Innan arbetet påbörjas gör vi en noggrann utvärdering av området och den aktuella stubben eller roten. Vi tar hänsyn till stubbens storlek, art, ålder och omgivande terräng för att planera bästa sättet att utföra arbetet.

Steg 2: Förberedelse av arbetsområdet

För att säkerställa en säker och effektiv arbetsmiljö, rensar vi bort lösa föremål, grenar och annat skräp runt stubben. Om det finns några synliga rötter eller stenar i närheten kan dessa också behöva tas bort för att minimera risken för skador på maskinen.

Steg 3: Stubbfräsning

Vi använder vår kraftfulla och smidiga Bandit 2550XP 4×4-maskin för att gradvis mala ner stubben och rötterna under markytan. Maskinen arbetar i en sidleds rörelse, vilket gör det möjligt att snabbt och effektivt bryta ner stubben till mindre träflis och jord. Djupet av fräsningen kan variera beroende på kundens önskemål och vad som är lämpligt för området.

Steg 4: Rengöring och återställning om kunden önskar det

När stubben och rötterna har frästs bort samlar vi upp det resulterande träfliset och jorden och tar bort det från platsen. Området kan sedan återställas enligt kundens önskemål, exempelvis genom att fylla igen hålet med jord och så gräs.

Bandit 2550XP 4×4 – Den ultimata maskinen för stubbfräsning

För att ge dig den bästa möjliga tjänsten använder vi Bandit 2550XP 4×4, en högkvalitativ och effektiv maskin för stubbfräsning. Här är några av dess främsta egenskaper:

 • Fyrhjulsdrift och dubbelmontage: Bandit 2550XP 4×4 är utrustad med fyrhjulsdrift och dubbelmontage, vilket gör den extremt effektiv på både plan mark och i slänter och oländig terräng.
 • Smidig och kraftfull: Trots sin kraft är Bandit 2550XP 4×4 smal och smidig, vilket gör att den enkelt kan ta sig fram på trånga platser och minimera skador på din trädgård eller mark.
 • Lämplig för alla typer av stubbar och rötter: Oavsett storlek eller typ av stubbe, rötter eller häckar, kan Bandit 2550XP 4×4 hantera uppdraget med lätthet.

Kontakta ÖSHAB

Om du har behov av stubbfräsning i Flen eller något av de närliggande områdena, tveka inte att kontakta oss på ÖSHAB. Vi erbjuder följande kontaktmöjligheter för att underlätta för dig:

Telefonnummer: 070-581 65 87

E-postadress: info@oshab.se

Via vårt kontaktformulär på vår hemsida

Vi erbjuder en gratis konsultation där vi diskuterar dina behov, besöker platsen och ger dig en prisuppskattning för ditt stubbfräsningsprojekt. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en tid.

Stubbfräsning innebär att en speciell maskin, i vårt fall Bandit 2550XP 4×4, används för att gradvis mala ner stubben och rötterna under markytan. Detta gör att du kan återanvända ytan för andra ändamål, som att plantera nytt gräs eller bygga en uteplats.

Vi betjänar Flen och närliggande områden, samt hela Sörmland. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på om vi kan hjälpa dig med ditt stubbfräsningsprojekt.

Tiden det tar att fräsa bort en stubbe varierar beroende på stubbens storlek, art och ålder. Generellt sett kan en mindre stubbe tas bort på mindre än en timme, medan större eller mer komplicerade projekt kan ta längre tid.

Säkerhet är en av våra högsta prioriteringar. Vi säkerställer att alla våra medarbetare är utbildade och följer gällande säkerhetsföreskrifter. Vi använder också skyddsutrustning och ser till att arbetsområdet är säkert för såväl våra medarbetare som för våra kunder.

Kostnaden för en stubbfräsning varierar beroende på faktorer som stubbens storlek, art och ålder, samt projektets omfattning. Vi erbjuder gärna en gratis konsultation för att ge dig en mer exakt kostnadsuppskattning.

Stubbfritt & snyggt - Öshab, ditt förstahandsval för stubbfräsning i Flen!