www.oshab.se

Logga Öshab.se

Beställ och köp ved i Norrköping från ÖSHAB

ÖSHAB (Öbergs Skog och Handel AB) är ett lokalt och familjeägt företag som erbjuder tjänster inom stubbfräsning i Norrköping, trädfällning och vedförsäljning i Norrköping och närliggande områden. Vår verksamhet sträcker sig över hela Sörmland samt Norrköping, och vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster till våra kunder.

Fyll i kontaktformuläret nedan för offert/beställning av ved

Här är vårt utbud av ved i Norrköping

Att köpa rätt ved är viktigt för att få ut det mesta av din eldstad och värma ditt hem effektivt. Hos ÖSHAB kan du vara säker på att du får ved av hög kvalitet som passar dina behov. Vi erbjuder olika typer av ved, anpassade efter vad du önskar:

  • Torr Björkved – ca 30 cm vedlängd: Passar utmärkt för att elda i kamin eller öppen spis. Ger en hög förbränningstemperatur och vacker låga.
  • Torr Blandved – ca 30 cm vedlängd: En blandning av olika träslag, såsom al,asp,gran, tall och björk. Ger en jämn och god värme vid eldning.
  • Nykapad rå Björkved – Valfri vedlängd 28-40 cm (säljes januari-maj): För dig som vill köpa färsk ved och själv torka den. Ger en möjlighet att spara pengar på sikt.
  • Nykapad rå Björkved – Valfri vedlängd 45-60 cm (säljes januari-maj): Samma som ovan, men med längre vedbitar för större eldstäder eller vedpannor.
  • Nykapad rå Blandved – Valfri vedlängd 28-40 cm (säljes januari-maj): En blandning av olika träslag i färskt tillstånd. Låter dig torka veden själv och spara pengar.
  • Nykapad rå Blandved – Valfri vedlängd 45-60 cm (säljes januari-maj): Samma som ovan, men med längre vedbitar anpassade för större eldstäder eller vedpannor.

Vi har även björkved i 40 liters säckar för 100 kr / säck. Tändved i 40 liters säckar för 80 kr / säck och sågspån för olika användningsområden. Sågspån är en biprodukt från vår vedhantering, och det kan användas för flera ändamål såsom djurströ och trädgårdsbruk. Vi erbjuder sågspån i 1,5 m3 säckar, med en kostnad på 200 kr plus 150 kr pant för säcken.

Leverans och service

Vi levererar ved och sågspån i Norrköping och närliggande områden, såsom Simonstorp, Åby,Svärtinge, Krokek, Rejmyre, Strångsjö och Finspång. För att säkerställa att du får den bästa upplevelsen, erbjuder vi även:

  1. Snabb och effektiv leverans: Vi förstår att du behöver din ved och sågspån så snart som möjligt, och vi arbetar hårt för att se till att våra leveranser är snabba och tillförlitliga.
  2. Högkvalitativa produkter: Vi är stolta över att erbjuda ved och sågspån av högsta kvalitet, och vi är noga med att se till att våra produkter uppfyller dina förväntningar.
  3. Utmärkt kundsupport: Vi värdesätter våra kunder och är alltid redo att hjälpa till och svara på frågor. Vår kundsupport är tillgänglig för att hjälpa dig med alla dina behov och funderingar.

Kontakta ÖSHAB

Om du är intresserad av att köpa ved, sågspån eller använda våra tjänster inom stubbfräsning och trädfällning, tveka inte att kontakta oss:
Telefonnummer: 070-581 65 87
E-postadress: info@oshab.se
Adress: Hulta Andregården, 641 94 Katrineholm

Kontakta oss idag för mer information om våra produkter och tjänster, och låt oss hjälpa dig att värma ditt hem på ett effektivt och hållbart sätt. Med ÖSHAB som din partner inom vedförsäljning och skogstjänster, får du en pålitlig och professionell leverantör som alltid sätter kundens behov i första hand.

Vår passion för skog och ved gör att vi ständigt strävar efter att förbättra vår verksamhet och erbjuda de bästa lösningarna för våra kunder.

Det beror på din eldstad och dina personliga preferenser. Björkved ger en ren och effektiv förbränning och har en härlig doft. Blandved kan vara mer ekonomiskt och innehåller en kombination av olika trädslag.

Det varierar beroende på hur ofta du eldar, storleken på ditt hem och den effektivitet din eldstad har. Det är klokt att köpa en större mängd under hösten och vintern, då du sannolikt kommer använda mer ved.

Leveranstiden varierar beroende på faktorer som avstånd, väderförhållanden och vår aktuella arbetsbelastning. Vi strävar alltid efter att leverera så snabbt som möjligt, men det är bäst att kontakta oss för en exakt leveranstid för din beställning.

Förvara veden på en torr och välventilerad plats, helst under tak. Stapla veden luftigt för att underlätta luftcirkulation och förhindra mögel. Om du förvarar veden utomhus, täck den med en presenning men låt sidorna vara öppna för att möjliggöra ventilation.

Värm ditt hem med kvalitetsved från ÖSHAB – lokalt, hållbart och pålitligt!